دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
گزارش جدید: افزایش حضور مسلمانان آمریکا در دنیای سیاست

حوزه/ یک گزارش جدید که توسط شورای روابط اسلامی آمریکایی و دو سازمان اسلامی دیگر تدوین شده نشان داد که امسال تعداد بی‌سابقه‌ای از مسلمانان کاندیدای انتخابات شده و تعداد زیادی رای داده‌اند.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه» به نقل از ژورنال مسلمان ویسکانسین،  بر اساس گزارشی که توسط شورای روابط اسلامی آمریکایی (کایر)، جتپک و ام پاور منتشر شد ، تعداد بی‌سابقه ای از مسلمانان آمریکایی در انتخابات عمومی ۲۰۲۰ ایالات متحده کاندیدا شدند و ۸۴ درصد از اعضای مسلمان جامعه در این سال رأی دادند.

شورای کایر بزرگترین سازمان حقوق مدنی و حمایتی از مسلمانان این کشور است. جتپک نیز سازمانی برای حمایت از نمایندگان مسلمان آمریکایی بوده و ام پاور نیز بزرگترین سازمان عدالت اجتماعی و نژادی به رهبری مسلمانان در ایالات متحده است.

در این گزارش آمده است که ۱۷۰ نامزد در انتخابات  ۲۰۲۰  در ۲۸ ایالت برای حضور در کنگره، مجلس، دادگستری، مقامات ایالتی یا پست های سطح شهری شرکت کردند. که این بالاترین تعداد از سال ۲۰۱۸ بوده است. در حالی که پیش از این هیچ سازمانی پیشرفت‌های انتخاباتی مسلمانان را در دنیای سیاست ردیابی نمی‌کرد.

در این سال شصت و دو کاندیدای مسلمان در مناصب مختلف انتخاب شدند، این در حالی است که ۴۹ نفر در سال ۲۰۱۹ به مقام‌های دولتی برگزیده شده‌اند و رقم بالاتر رقم متعلق به سال قبل‌ از آن یعنی ۵۷ نفر در سال ۲۰۱۸ بود.

این سازمان‌ها خاطرنشان کردند، از زمان انتخاب دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶ و متعاقب آن افزایش تعصب ضدمسلمانی، در مجموع ۱۲۷ مسلمان آمریکایی انتخاب و یا به مقامات رسمی منصوب شده اند.

ضحا رازا ، هماهنگ کننده ارتباطات دفتر کایر در منطقه خلیج سانفرانسیسکو ، به خبرنگاران گفت: ما فوق العاده به همه زنان مسلمان انتخاب شده افتخار می کنیم.

وی افزود: ما همیشه سعی می‌کنیم آگاهی جامعه را پیرامون اهمیت رأی دادن و تعامل مدنی ارتقاء دهیم.  

این گزارش همچنین بیان می دارد که در سال جاری میزان بالایی از ثبت نام رای دهندگان و تلاش برای رای گیری توسط گروه‌های تحت رهبری مسلمانان و مقامات منتخب انجام شد. تازه ترین نظرسنجی کایر نیز نشان داد که ۸۴ درصد مسلمانان در انتخابات عمومی رأی داده اند.

در این گزارش آمده است ، سازمان‌های تحت رهبری مسلمانان در سال ۲۰۲۰ اقدامات باورنکردنی در زمینه ثبت نام رای‌دهندگان، سازماندهی و آموزش انتخاباتی انجام دادند که می‌توانست دلیل تغییر سرنوشت انتخابات به ویژه در مناطقی چون ایالات آریزونا، جورجیا، میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین نیز همین امر باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha